KUCHNIA WARSZAWSKA. Praca zbiorowa: Staniskław Berger, Jan Dziurlikowski, Stanisława Kaczmarczyk, Tadeusz Kłossowski, Jan Piekarz. WYDAWNICTWO LEKKIEGO I SPOŻYWCZEGO, WARSZAWA 1961r., str. 535,[1], liczne ilustr. w tekście i na oddzielnych tabl.; 20,5cm. Zasady prawidłowego żywienia na podstawie nowoczesnej nauki, wyposażenie kuchni, wiadomości o artykułach spożywczych, przepisy kuchni polskiej i zagranicznej oraz przykładowe jadłospisy na cały rok. OPRAWA TWARDA PÓŁ-PŁÓCIENNA, ZAKŁADKA W FORMIE TASIEMKI. STAN Dobry+, niewielkie otarcia oprawy, zachowany 4 str. dodatek "Moja kuchnia. Sprzęt do przygotowania potraw".
हाल ही में देखी गई
लॉट लिस्ट देखने के लिए कृपया लॉग इन करें
पसंदीदा
लॉट लिस्ट देखने के लिए कृपया लॉग इन करें